Home Политика, Србија NIKO NIKADA NIJE IMAO LISTU KAO ČEDA: Okupio je Rumune, Crnogorce, Bošnjake, Rome, ali i one na koje smo ZABORAVILI! (FOTO)
ПолитикаСрбија

NIKO NIKADA NIJE IMAO LISTU KAO ČEDA: Okupio je Rumune, Crnogorce, Bošnjake, Rome, ali i one na koje smo ZABORAVILI! (FOTO)

NIKO NIKADA NIJE IMAO LISTU KAO ČEDA: Okupio je Rumune, Crnogorce, Bošnjake, Rome, ali i one na koje smo ZABORAVILI! (FOTO)

Jovanović je u svoju Koaliciju za mir okupio raznolike grupe građana i udružena kao i nacionalnih manjina.

Parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji će biti održani za manje od dve nedelje. Istekao je rok za predaju izbornih lista a Republička izborna komisija proglasila je 20 lista.

Među njima zanimljivo je koga je sve okupio lider LDP-a Čedomir Jovanović u okviru svoje koalicije. Uz njega biće predstavnici Bošnjačke građanske stranke, Stranke Crnogoraca, Vlaške narodne stranke, LDP Vojvodine, Udruženje Jugoslovena u Srbiji, Akcione mreže asocijacija i romskih organizacija i Udruženje građana “Rumuni homolja”.

“Čedomir Jovanović i Rumuni Homolja sa AMARO Jugoslovenima i Vlasima i Bošnjacima… Vredelo je čekati!”- pisalo je u ovoj Tviter objavi.

Jovanović je u svoju Koaliciju za mir okupio raznolike grupe građana i udružena kao i nacionalnih manjina. Ta lista ima 188 kandidata i videćemo kako će proći na predstojećim izborima.

Izvor: Espreso.rs

PODRŽITE NAS I PRATITE NAJNOVIJE VESTI – PREPORUČUJEMO NEKE NAŠE FB STRANICE:

Author

КОМЕРСАНТ

komersant.info